Gulvafslibning

Gulvafslibning - få den bedste kvalitet her:

 

Inden vi går igang, så kigger vi på træets skævhed, stand og hvad for et gulv du har. På denne måde sørger vi for, at dit gulv får den bedste behandling og dermed også den bedste kvalitet.

Vi kan tilbyde gulvafslibning af den højeste karakter, da vi har indgået fast samarbejde med den bedste og mest kvalificerede gulvmand vi har mødt på markedet flot gulv ApS, som dækker hele Sjælland, med base i Rødovre

 

Gulvafslibning:

Med en gulvafslibning sliber man gulvet med sandpapir, så man fjerner den gamle behandling, der har været, så man kan give den en ny. Man vil typisk slibe 3-5 gange og starte med groft sandpapir, for derefter at bruge noget finere for hver slibning.

 

Gulvbehandlinger:

 

Lakering:

Når vi kommer frem til selve gulvbehandlingen, er der alt efter dit gulv flere muligheder. Man kan vælge at lakere gulvet med lak og her kan man vælge en skinnende eller en mat lak. Vi anbefaler altid vores kunder tre gange lak. Lak er den behandling, der beskytter bedst mod slittage og er klart det man kan kalde det stærkeste valg.

 

Oliebehandling:

Man kan også vedligeholde det med olie, som gør at dit gulv får mere glød og ser mere naturligt ud.

Her kigger vi altid på træsorten, da de bløde træsorter med oliebehandling stadig er modtagelige overfor stilethæle osv., er dette en behandling folk sjældent vælger på steder, hvor gulvet skal være modstandsdygtigt mod sko osv. 

Vælger du oliebehandlingen på hårde træsorter, er det fra naturens side allerede meget slidstærkt.

Vi anbefaler kun, at man bruger hvidpigmenteret olie på lyse træsorter.

 

Ludbehandling:

Har man lyse trægulve, hvor man ønsker at bevare det lyse naturlige udseende, skal man ludbehandle gulvet. Man skal dog lige holde for øje, at der findes lud til forskellige træsorter og at man finder den der passer til.

Lud er ikke glad for vådt fodtøj.

 

Vi kommer gratis på hele Sjælland og giver et skriftligt og uforpligtende tilbud.

 

Maler i Slagelse, her kommer vi også.

 

Tømrer i København, her er vi også dækket ind.

 

Husk at får du lavet både malerarbejde plus andre håndværksfag igennem Maler Møller, er der 5% på maler prisen og 5% på nr. to håndværker tilbud som kommer fra Maler Møller. Det vil sige før opstart skal det være aftalt og tilbudene skal komme fra Maler Møller.